Mutarea la distanta

Daca nu sunteti din Bucuresti, insa planuiti sa va mutati in capitala, la ozunresidence.ro gasiti case personalizate sector 3. Daca problema locuintei a fost rezolvata, mai ramane problema transportarii tuturor lucrurilor dumneavoastra la noua casa pentru a face acest lucru, va trebuie o planificare foarte buna, pentru a nu uita ceva, dar si pentru a fi eficienti.

Deoarece exista atat de multe etape in planificare si executarea unei mutari intr-un alt oras, veti avea nevoie de mai mult timp decat daca va mutati la doua strazi distanta. In general, persoanele care au aceasta experienta recomanda sa va dati cel putin 8 saptamani pentru aceasta operatiuni, desi chiar 12-16 ar fi ideale, mai ales daca aveti si vreo frontiera de trecut.

Inainte de a planifica prea multe, va trebui sa va stabiliti foarte bine bugetul pe care il aveti disponibil pentru aceasta mutare si sa va dati seama exact ca puteti cheltui pe toate operatiunile – cutii de depozitat, transportatori, curieri etc.

Daca ati ales un trasportator sa va duca lucrurile la noua vila sector 3, mai ramane sa stabiliti cum veti calatori dumneavoastra si cu familia catre noua locuinta. Condusul in masina proprie este in general cea mai buna si cea mai usoara optiune. Insa aceasta poate lua mai mult timp decat un zbor, daca stati foarte departe. Daca totusi alegeti sa conduceti pana in Bucuresti, veti mai putea incarca si in masina cateva lucruri mai fragile sau pe care nu aveti incredere sa le lasati pe mana unor persoane necunoscute, ceea ce va va economisi si niste bani in procesul de mutare.

Leave a Reply