Adauga culoare si stil camerei tale cu cel mai mic buget

Cele mai bune idei pentru a-ti redecora camera fara a investi prea multi bani sunt legate de utilizarea materialelor textile pentru a adauga un plus de culoare, farmec sau mister casei tale. Folosind tesaturi pentru reinnoirea canapelelor, taburetilor si fotoliilor, dar si pentru imbracarea peretilor si mascarea unor defecte prin utilizarea draperiilor si perdelelor, veti aduce un plus de confort si intimitate in locuinta dumneavoastra.

Tesaturile va ofera o diversitate de modele, texturi, nuante si imprimeuri, asa incat pot fi alese usor pe gama de culori predominante in camera ta, fara a fi nevoita sa revopsesti peretii pentru a-ti redecora camera. Aceasta solutie este potrivita pentru orice gust, idei si buget, asa incat ai toate motivele sa o incerci. In plus, iti pune creativitatea la incercare si iti da ocazia sa iti construiesti imaginea camerei asemeni personalitatii tale.

Montarea unei galerii pentru perdele si draperii sau utilizarea de materiale pentru tapisat canapeaua si fotoliile tale vor face o schimbare majora in viata de zi cu zi, aducand un plus de prospetime. De asemenea, puteti vopsi elementele vechi de mobilier din casa dumneavoastra in culorile preferate, iar daca doriti sa obtineti linistea ideala pentru camera de noapte, va recomandam sa folositi vopseaua alba. Alta idee creativa este sa puneti fete de masa de culori calde pentru a atenua duritatea lemnului si a obtine mai multa lumina calda. Cateva perne decorative asezate in puncte cheie, langa fereastra, pe canapea, in coltul de citit, vor face de asemenea o mare diferenta.

Asigurati-va ca perdelele dumneavoastra acopera intreaga suprafata de deschidere a ferestrelor pentru a avea parte de cel mai bun somn de pranz sau alegeti draperiile dublate cu tesaturi blackout pentru a obtura mai bine lumina.

Daca nu dispuneti de ideile necesare, puteti sa ne contactati direct in casuta de mesaje de pe site-ul nostru, www.perdele.pro si specialistii nostri in design interior vor fi bucurosi sa gaseasca ideile potrivite pentru dumneavoastra. Va asteptam!

Leave a Reply