Reguli de amenajare a locuintei in anul 2018

Suntem in mijlocul unei mari revolutii in ceea ce priveste designul interior. Anul 2018 este bogat in tendinte, culoare, stiluri, fiecare avand libertatea sa aleaga ceea ce-l face sa se simta confortabil.

In primul rand, 2018 vine cu un plus de culoare. Griul poate fi in continuare in topul preferintelor, insa moda acestui an permite culori indraznete, vesele si pline de viata. Ideea din spatele acestei tendinte consta in faptul ca o culoare poate incuraja, energiza, schimba atitudini. Culorile cheie pentru acest an sunt violetul, verdele smarald si albastrul marin.

In ceea ce priveste mobilierul, tendintele acestui an se traduc in nuante intunecate. Se doreste parasirea modei scandinave cu nuante palide si albite, extrem de populare in utlimii ani. In 2018 tonurile de lemn intunecat reprezinta o renastere si ofera un nou impact asupra luxului modern.

Calatoriile influenteaza intotdeauna preferintele pentru aranjarea casei. Oamenii tind sa aduca diverse obiecte din calatoriile pe care le fac si doresc sa le expuna si sa le puna in valoare in interiorul propriei locuinte. Mult timp, ideea de a pune impreuna mai multe obiecte fara legatura intre ele a fost privita cu scepticism si catalogata drept aglomerare vizuala. Anul 2018 este cel in care cei care au calatorit mult au ocazia sa scoata la lumina comorile cumparate din locurile vizitate!

Textura obiectelor este la mare inaltime in acest sezon. Pot fi obtinute atat de multe efecte printr-o simpla joaca cu texturi si materiale. Indiferent daca este vorba de mobilier tapitat, perne crosetate, marmura sau piatra nu trebuie subestimata puterea de a combina diferite texturi. Efectul poate fi fascinant!

Adaugarea accentelor metalice nu este ceva nou, insa anul 2018 le pune in lumina. Mai ales ca orice nuanta metalica se potriveste cu verdele smarald sau violetul peretilor, libertatea de a folosi obiectele metalice devine infinita.

Apartamente in blocuri noi din Baneasa | www.sisesti30.ro

inchirierea unui apartament

Fiecare generatie va avea diverse preferinte, insa in toate cazurile este vorba de gust personal si tendinte. Pentru a va pune in valoare toate ideile de design interior, apartamentele din blocuri noi din Baneasa sunt cele mai potrivite. Spatiul generos, luminozitatea camerelor si intreaga organizare din complexul de apartamente noi din Baneasa va ofera ocazia de a fi creativ si de a crea un spatiu placut si relaxant. Verificati pe www.sisesti30.ro daca este locul potrivit sau programati vizionari pe santier sau in apartamentele deja finalizate!

Leave a Reply