Cum stii ca ai gasit casa potrivita?

vila sector 3

Vila sector 3

Multe persoane care cumpara pentru prima data o casa se intreaba cum vor stii cand au gasit locuinta potrivita, acel loc caruia sa ii spuna cu drag “acasa”.

Ei bine, este mai simplu decat credeati. In primul rand, nu veti gasi nimic in neregula cu locul respectiv. In al doilea rand, instinctul va va zice ca aceea este casa pe care trebuie sa o cumparati. Iar in al treilea rand, nu trebuie sa asteptati o zi, doua ca sa luati o decizie. Si va spunem ca nici nu e bine sa asteptati deoarece exista sanse ca altcineva sa vina si sa o cumpere inaintea voastra, daca nu luati o decizie imediat.

Deci cum iti dai seama ca aceea este viitoarea ta casa?

  • Psihologii spun ca o persoana se decide asupra unui lucru in aproximativ primele 3 secunde de cand a luat contact. Aceeasi conceptie se aplica si in cazul locuintelor. Vei stii ca e a ta din primele 3 secunde in care ai intrat pe usa.

  • Cea mai inconfortabila camera pentru majoritatea cumparatorilor este toaleta. Multe persoane se simt ciudat sa intre aici sau sa atinga obiectele din ea. Daca tu nu ai aceasta problema, casa e a ta!

  • Agentul imobiliar incearca sa iti arate anumite mici defecte insa tu refuzi sa le vezi ca si imperfectiuni.

  • Deja te imaginezi cum mobilezi si decorezi fiecare camera. Cand ai plecat de acolo ai intreg planul in minte.

  • Ti se pare ca o anumite culoare se potriveste mai bine cu peretii casei. Iti planuiesti ce renovari se faci odata ce ai facut contractul de vanzare cumparare.

  • Casa se potriveste nevoilor dumneavoastra de baza. Are numarul de spatii si camere de care aveti nevoie. Poate ca nu are un garaj, dar realizati atunci ca nu aveti nevoie neaparat de unul, insa il puteti construi in viitor.

  • Nu mai vreti sa vedeti alte case. Chiar si cele pe care le-ati vazut parca nu mai au nicio importanta.

  • De abia asteptati sa le spuneti celor apropiati despre aceasta proprietate.

Daca doriti sa aveti toate aceste sentimente cand intrati intr-o casa noua, proprietatile de la www.ozunresidence.ro va vor indeplini visul. La Ozun Residence se construiesc case personalizate sector 3 Bucuresti, astfel incat va puteti alege o locuinta pe gustul dumneavoastra. In cazul in care doriti o vila sector 3 pe care sa o numiti “acasa”, contactati-ne acum!

Leave a Reply