Importanta unui plan in constructia unei case

Daca intentionati sa cumparati sau sa construiti o casa, dar fara un plan, ganditi-va ca s-ar putea sa fie gresit. Un plan al viitoarei case este foarte important pentru ca va ofera o idee despre modul in care va arata casa si este foarte important pentru oricine este implicat in construirea unei case.

De o importanta majora, la fel ca planul insusi, este planuirea propriu-zisa. Adica, sa luati, efectiv, creionul in mana si sa desenati cum ati dori sa fie compartimentata intreaga casa. Imaginati-va unde amplasati bucataria, daca veti avea camara si spatiu de luat masa. Daca le doriti pe ambele, ar fi bine sa le pozitionati in imediata apropiere a bucatariei. Acest lucru este eficient din punct de vedere al timpului petrecut pregatind masa, dar si pentru debarasare si curatenia ulterioara. Cu siguranta preferati sa duceti tacamurile intr-o incapere alaturata, decat sa strabateti toata casa pentru a aranja masa. La fel si in cazul camarii; e mai eficient sa depozitati produsele alimentare in apropierea bucatariei, decat in alta parte.

Camera de zi trebuie sa aiba dimensiuni direct proprotionale cu persoanele care va trec pragul casei. Daca obisnuiti sa organizati intalniri cu multe persoane, sufrageria ar trebui sa fie mare, daca de obicei aveti putini invitati, nu merita investitia intr-un salon mare.

In ceea ce priveste dormitoarele, structurati-le cat mai compact si nu va avantati la suprafete mari. Aceasta incapere este destinata somului si relaxarii si chiar nu sunt necesare dimensiunifoarte mari. Mai degraba investiti intr-un dressing si scapati de dulapuri in dormitor. In acest fel, spatiul va fi mai aerisit, confortabil si usor de curatat.

Proiect imobiliar in Corbeanca | www.paladinresidence.ro

Aproape toate casele din proiectul imobiliar Corbeanca respecta aceste limite, in functie de dorinta si nevoile clientilor. Mai multe detalii despre proiecte si compartimentare pentru complexul de vile din Corbeanca puteti gasi accesand www.paladinresidence.ro. De asemenea, puteti efectua vizite la casele aflate in constructie, insa numai cu o programare prealabila!

Leave a Reply