Tu stii care sunt elementele de care sa tii cont cand cumperi o casa?

Cu atat de multe case si apartamente ridicate de constructori, poate deveni coplesitor sa va alegeti casa sau apartamentul potrivit, de cea mai buna calitate. Cumpararea unei case noi ar trebui sa fie o decizie relativ usoara si ar trebui sa va simtiti confortabil la fiecare pas. Ultimul lucru pe care il doriti este sa fiti prinsi in jargoane pe care nu le intelegeti rezultand costuri neprevazute.

O casa care vine la pachet cu teren are, cu siguranta, avantajul ei. Este convenabila, exista mai putine decizii care trebuie luate, mai putine documente, si, in general, timpuri de constructie mai rapide si sunt aparent accesibile. Dar exista cateva lucruri pe care proprietarii de case trebuie sa le priveasca atunci cand cumpara o casa cu teren.

Discutati bugetul cu consultanti independenti

Este important sa aveti o idee despre bugetul vostru inainte de a va hotara sa achizitionati o casa cu teren si inainte de a vorbi cu un constructor. Cautati sfatul unui consultant ipotecar independent sau al unei banci care va poate ajuta sa va simplificati optiunile de finantare si care va poate ajuta sa alegeti cele mai bune optiuni. Avand toate informatiile corecte inseamna ca puteti lua decizii in cunostinta de cauza si veti putea sa comparati locatiile si constructorii.

Locatia

Vizitati locatia si aflati daca pachetul este situat in locul ideal pentru voi. Cercetati zona si analizati proprietatile recent construite, astfel incat sa va dati seama daca pachetul valoreaza sau nu suma ceruta. Multe pachete de locuinte cu terenuri nu sunt stabilite la un pret fix, iar preturile pot varia in functie de cerintele cladirilor, cum ar fi: costurile constructiei, starea solului, orientarile de proiectare ale imobilului, etc. Clarificati costurile totale cu dezvoltatorul terenului si constructorul.

Faceti-va timp si uitati-va la design-ul si includerea completa a pretului casei inainte de a semna contractul. Comparati dimensiunile camerelor, solutiile de stocare, verificati tipurile de finisaje oferite si chiar garantiile. Supravegheati toate optiunile de cost in avans inainte de a semna un contract sau de a plati un depozit.

Cercetare

Obtineti cat mai multe informatii inainte de a va hotara si nu cumparati sub presiune. Daca sunteti in cautarea unui pachet de casa cu teren, cautati sfaturi de calitate, un constructor de calitate si o valoare reala a costurilor.

Leave a Reply