Care sunt trendurile anului 2020 in materie de vopsea pentru casa

Cea mai buna modalitate de a actualiza design-ul interior al locuintelor este prin adaugarea unui strat nou de vopsea. Indiferent ca este vorba despre dormitor, bucatarie sau baia, aceasta este o modalitate ieftina si care nu prezinta dificultati de a face o schimbare in casa. Si pentru ca vopseaua poate fi schimbata intotdeauna, este cea mai buna schimbare pe care oamenii o pot face in fiecare an. Ei pot opta pentru cele mai noi tendinte in materie de vopsea pentru casa.

Ce culori recomanda specialistii pentru anul 2020 in materie de vopsea pentru casa

Albastrul este una dintre cele mai indragite culori de catre specialisti, recomandata in cadrul tendintelor pentru anul 2020. Ei sunt convinsi ca aceasta nuanta „Classic Blue” va aparea in locuintele multor oameni in noul an. O descriu ca fiind o imagine a cerului la amurg, ca transmite liniste si este un declansator al gandurilor profunde pentru oameni.

Albul este in tendinte pentru anul ce urmeaza. Este o nuanta curata, care ofera un aer modern incaperilor, la fel si profunzime. Intr-o astfel de incapere mobilierul va straluci, deoarece va atrage atentia mai mult ca niciodata.

De cand termenul de „roz milenar” a fost inventat in jurul anului 2016, culoarea a devenit un fenomen in design-ul interior. Aceasta va continua sa fie populara si in 2020, datorita capacitatii sale de a oferi un aer modern incaperii, mai ales cand este alaturata altor nuante calde. Poate oferi un aspect chic oricarei camere si a pieselor de mobilier de aici.

Nuantele arse de portocaliu si umbrele de culoarea ruginei adauga un strop de culoare revigorant in orice spatiu – proprietarii caselor trebuie doar sa se asigure ca le folosesc cu moderatie. Pot opta pentru usa de la intrare in aceste doua nuante sau a baii pentru oaspeti, pe care proprietarii nu o frecventeaza zi de zi.

Culorile moody de vopsea, cum ar fi albastru paun, culoarea carbunelui si negru sunt gata sa ia rolul principal in acest an. Aceste culori, contrar asteptarilor, au atat un efect calmant, cat si unul revigorant, conform specialistilor in materie de design interior.

Leave a Reply