Trucuri simple pentru a crea un spatiu de dormit ideal pentru o printesa

Inca de la cele mai fragede varste, fetitele se cred adevarate printese si doresc sa si traiasca in acest fel. Toate desenele animate pe care le-au vazut si povestile pe care le-au ascultat le determina pe fetite sa simta nevoia de a trai ca intr-un palat.

Asa ca parintii le pot amenaja o camera princiara, chiar si intr-un apartament cu doua camere. Camera printesei are nevoie de un pat de printesa, de un birou la care printesa sa isi faca temele, de un dulap pentru garderoba de printesa, dar si de o oglinda suficient de mare, in care sa se poata admira.

Farmecul camerei printesei sta in micile detalii

Camera fetitelor trebuie amenajata in mod corect, tinand cont de preferintele copilelor, de culoarea lor preferata si de hobby-urile pe care le au. In general, fetitele vor prefera culoarea roz, atat pentru pereti, cat si pentru mobilier si accesorii. Aceasta culoare va da un aer tineresc, vesel, romantic, cald si placut. Peretii pot fi zugraviti in alb, folosind roz sau rosu pentru culorile de accent. Draperiile sau perdelele trebuie sa fie subtiri si vaporoase, intocmai ca intr-o camera regala.

In ceea ce priveste patul printesei, acesta trebuie sa fie suficient de moale, preferabil chiar cu o saltea ortopedica, aspectul sa fie unul romantic si sic, placut si foarte intim. Conteaza foarte mult lenjeria de pat folosita, dar si pernele, care vor sublinia ideea unui pat de printesa. Pernele pot avea dimensiuni si forme diferite, pot avea imprimeuri si tesaturi frumoase, fie in culorile camerei, fie in culori vesele si vii. Lenjeria de pat trebuie sa fie fabricata din bumbac si sa fie discreta, preferabil alba cu flori rosii sau roz.

Din dormitorul printesei nu trebuie sa lipseasca nici un birou frumos decorat, la care printesa sa isi poata face temele, pentru a-si dezvolta mintea si creativitatea, un dulap suficient de spatios incat acolo sa incapa toate tinutele si accesoriile printesei, dar si o oglinda suficient de mare, in care printesa sa isi poata proba hainutele.

Leave a Reply