Decoratiuni handmade – o optiune practica, eleganta si unica pentru orice casa

Din ce in ce mai mult, decoratiunile handmade pentru casa si gradina incep sa prinda la public. Oamenii inteleg importanta de a aprecia munca unei persoane care s-a straduit sa faca un model unic pentru a decora o anumita parte a unei anumite camere si, chiar daca platesc mai mult, macar stiu ca nu au cumparat un lucru de duzina.

Decoratiunile handmade cuprind milioane de posibilitati de decorare, de la decoratiunile pentru casa de Pasti si Craciun, pana la idei pentru a tine ustensilele pentru gatit, creioanele colorate ale copiilor sau chiar sapunul.

Crosetate, facute din plastic reciclat sau din sticle goale, tricotate sau lipite, decoratiunile handmade dau un aer cu totul aparte oricarei incaperi. Cu un gram de imaginatie, oricine isi poate incropi o decoratiune handmade. Spre exemplu, o mana de pietricele pe care le va colora un membru al familiei si va fi asezata intr-un vas transparent alaturi de niste margelute poate deveni un suport pentru lumanarea parfumata preferata perfect. De asemenea, o sticla de bere sau de suc din sticla, veche, cu putin lipici si sfoara colorata, o mana de scoici si o floare uscata, va deveni o vaza de milioane!

Un ceainic vechi poate fi transformat intr-o adevarata opera de arta cu cateva bucati de pietricele colorate iar cateva seturi de pahare, un capsator si o instalatie de lumini pe LED pot face minuni pentru gradina! Mai mult decat atat, un borcan umplut cu apa si sclipici pe capacul caruia (la interior) a fost lipita una sau mai multe papusele ori figurine de plastic se va transforma intr-un superb glob asemenea celor achizitionate din magazine. Iar pe internet, pe Youtube sau pe site-uri de socializare internautii posteaza o multime de modele de decoratiuni handmade de tip DIY (do it yourself, adica fa si singur), adevarate surse de inspiratie pentru a recicla lucrurile vechi si pentru a transforma materiale vechi in lucururi noi, deosebite.

Leave a Reply