Solutii pentru economisirea energiei in casa ta

Cateva sfaturi pentru a-ti instala in casa ta solutii de ultima generatie in materie de instalatii sanitare si centrale termice.

In primul rand trebuie sa stiti sa folositi lumina soarelui in avantajul dumneavoastra. Razele solare pot contribui la incalzirea casei tale pe tot parcursul anului, pentru a usura folosirea aerului conditionat si ventilatoarelor si a economisi energie electrica. In timpul lunilor de iarna puteti profita de lumina soarelui prin tinerea geamurilor neacoperite, pentru a permite razelor soarelui sa incalzeasca natural casa ta, iar in timpul lunilor de vara puteti sa utilizati nuante de jaluzele de culoare deschisa pentru a reflecta razele solare si a pastra un aer mai rece inauntru. Folosind lumina naturala veti reduce consumul energiei electrice si veti deveni prieteni ai mediului inconjurator.

La inlocuirea apareatelor de uz casnic trebuie sa fiti atenti la certificarea acestora si la tehnologia pe care o folosesc, precum si la consumul maxim pe care il au fiecare aparat electrocasnic in parte. In acest fel veti putea economisi bani lunar si puteti investi acesti bani in alte aparate de mare folosinta, precum centrale termice pentru o economie strategica pe tot parcursul anului.

Alege surse de iluminat care sunt economice, cum ar fi becurile fluorescente compacte, ce au o viata de utilizare mai lunga si consum scazut de energie electrica.

Consultati un profesionist in domeniu pentru a afla cum puteti mentine o incalzire optima pe parcursul iernii in casa dumneavoastra. Va recomandam serviciile companiei SabSistem, ce se pliaza pe cererea dumneavoastra, de la proiectarea si executia de centrale termice 24kw, pana la montajul centralelor termice si service centrale termice.

Leave a Reply