Unde e acasa?

Acasa este acolo unde ai crescut. Poate ca este casa bunicilor, casa parinteasca sau poate casa parintilor adoptivi. Acasa e acolo unde ne-am simtiti copii, ne-am simtit in siguranta si unde nu aveam alta grija decat sa invatam lectiile pentru a merge a doua zi pregatiti la scoala. Cand crestem, acasa este unde simtim ca putem rade cu gura pana la urechi desi nu avem o dantura perfecta, putem dormi pana tarziu si putem sa nu facem patul pentru ca nu ne simtim datori sa facem asta, unde putem decora si redecora peretii dupa starea de spirit din fiecare zi.

Acasa este acolo unde nu trebuie sa fii asa sau asa pentru ca asa te vrea societatea, esti asa sau asa pentru ca asa iti dicteaza inima. Tocmai de aceea momentul in care incepi sa cauti viitoarea ta casa care se va transforma in acasa este atat de important. De regula, ai o singura astfel de sansa in viata, deci alegerea trebuie sa fie pe masura. Daca pentru tine acasa reprezinta zona 1 Decembrie 1918 sau aici crezi ca vei construi cel mai repede si cel mai durabil „acasa”, ideal ar fi sa cauti imobiliare 1 Decembrie 1918 printr-o agentie imobiliara Titan. Daca ai fi totusi curios sa vezi si ofertele altor zone, macar orientativ, poti intra pe www.sincronimobiliare.ro.

Acasa este locul unde revii mereu cu placere, unde te asteapta familia, unde miroase a bunatati proaspete facute la cuptor si unde zambetele nu se numara pe degete. Alege casa potrivita cu „acasa” al visutilor tale.

Leave a Reply