Cele mai bune si atractive brand-uri de mobila

Mobilierul de calitate poate face diferenta in casa, desi cele mai bune marci de mobilier sunt uneori greu de gasit. Numai in Statele Unite industia mobilei este una de aproape 100 de miliarde de dolari si exista un intreg univers de marci care lupta in aceasta afacere.

Lexington

Lexington Mobilier, brand detinut si exploatat acum de Lexington Home Brands, se numara printre cele mai bune marci de mobila din lume, marcate de o calitate si o prezenta estetica pretioasa. Mobilierul Lexington propune un catalog complet cu mobilier de o foarte buna calitate, dificil de comparat.. Datorita angajamentului pentru de calitate, se intampla sa fie inregistrata si o crestere a pretului, iar mobilierul Lexington este rar inclus in aceleasi bugete ca si Liberty sau Klaussner, de exemplu, desi oferta sa este, totusi, in limitele ratiunii.

Hooker

Mobilierul Hookereste este un exemplu perfect de mobila cu adevarat de inalta calitate, care a reusit sa ramana ancorat la tendintele moderne. Catalogul companiei ofera o paleta mare de optiuni, iar produsele pot fi gasite in aproape orice magazin de mobila din Statele Unite.  Hooker este o societate comerciala din care au derivat cateva alte marci mai mici, cum ar fi Sam-Moore si Bradington-Young. Mobilierul Hooker se bucura de o perioada indelungata ca lider de piata, fiind de asemenea considerat drept unul dintre cele mai bune branduri de mobilier din industrie. 

Bernhardt

Mobilierul Bernhardteste este un producator de varf cunoscut pentru stilurile de mobilier si materialele utilizate. Compania a fost fondata in Lenoir, Carolina de Nord, de John Bernhardt si este operata astazi de Alex Bernhardt Sr., Anne Bernhardt si Alex Bernhardt Jr. Aceasta afacere de familie se numara, cu siguranta, printre cele mai bune branduri de mobilier de pe piata de astazi, opereaza in peste 12 fabrici de productie. Compania detine un showroom de 75.000 de metri patrati in High Point, Carolina de Nord. Bernhardt Design sponsorizeaza, de asemenea, Icff Studio, un program anual de burse care ofera tinerilor expozitia la Targul de mobilier Icff din New York City.

Leave a Reply