Cum alegi cel mai bun sifonier pentru dormitor?

Un sifonier pentru dormitor este o piesa esentiala de mobilier, pe care toti o aleg in functie de nevoile si preferintele lor. Cu sertare sau fara? Cu bara pentru umerase sau fara? Cu mai multe sau cu mai putine compartimente? Care este cel potrivit preferintelor?

Atunci cand este vorba de haine, toti isi doresc un dulap cat mai spatios, cu cat mai multe compartimente. Nu toata lumea are dormitoare incapatoare, asa ca exista situatii in care dormitorul sa nu poata permite un anumit tip de sifonier. Putini oameni isi permit sa aiba o camera folosita pe post de dressing.

Inainte de a alege un sifonier vor fi necesare cateva masuratori. In primul rand, se va masura spatiul in care se doreste amplasarea noului sifonier. Apoi, in functie de garderoba fiecaruia, se va alege un sifonier mai mic sau mai mare. Un aspect la fel de important ce trebuie luat in considerare este masurarea de la podea la tavan, ca sa nu existe riscul sa se achizitioneze un sifonier prea inalt.

Importanta sifonierelor pentru dormitoare este una foarte mare. Astazi se gasesc in magazinele de decor, sifoniere doar pentru umerase, sau sifoniere doar cu rafturi sau doar cu sertare. Totul depinde de nevoia fiecarui client.

Bineinteles ca se gasesc si dulapuri care contin atat bara pentru umerase, cat si sertare si rafturi. Cei care au nevoie de mult spatiu pentru depozitarea hainelor, si au suficient spatiu in casa, pot opta pentru un sifonier mai complex, care sa permita organizarea hainelor pe categorii.

O decizie importanta este alegerea numarului de usi sau daca se prefera cele glisante. Cele cu o singura usa sunt potrivite pentru dormitoarele mici sau pentru a fi amplasate langa un sifonier cu 2 usi, pentru putin spatiu in plus. Cel mai intalnit model este cel cu doua usi.

Acest model poate fi compartimentat astfel: doar cu o bara pentru umerase, doar cu compartimente sau cu ambele. Exista si sifoniere cu 3 usi sau cu 4 sau 5 usi. Aceste modele sunt alese de cei care au foarte mult haine si mult spatiu, bineinteles. In ceea ce priveste sifonierul cu usi glisante sunt foarte practice si sunt in special alese in dormitoarele mici.

Leave a Reply