Cumpararea si vanzarea locuintei fara stres

Daca v-ati saturat sa cumparati proprietati mai vechi care se dovedesc a avea probleme ascunse, de ce sa nu luati in calcul o noua locuinta? Cumpararea de noi produse vine cu un numar de avantaje specifice, printre care:

Alegerea

Cu cat mai devreme va exprimati interesul pentru o noua locuinta, cu atat este mai probabil sa o gasiti pe cea potrivita. Cheia pentru a obtine apartamentul dorit, de la ultimul etaj, cu vederi fabuloase, este de a va interesa rapid si de a afla ce optiuni aveti. Constructiile noi sunt concepute sa intampine dorintele si nevoile cumparatorilor, deci exista sanse sa gasiti locuinta mult visata.

Garantia

In timp ce unul dintre cele mai clare avantaje de a avea o locuinta noua este ca costurile de reparatii si intretinere nu ar trebui sa fie o problema, veti obtine o garantie pe o perioada determinata de constructor. Aceasta inseamna ca, daca apar probleme, constructorul va acoperi costul lucrarilor de reparatie. Exista, de asemenea, adesea o garantie suplimentara care acopera anumite bunuri electrocasnice, cum ar fi frigiderele si masinile de spalat, care vin impreuna cu proprietatea. Odata ce cheile au fost predate, noul proprietar al casei si agentul se vor angaja, de obicei, intr-un tur final al proprietatii, pentru a observa orice neglijente mici, cum ar fi zgarieturile de pe pereti. Acestea vor fi apoi remediate de catre dezvoltator.

Retineti ca exista un calendar pentru finalizarea achizitionarii dezvoltarii unei locuinte.

De obicei, un cumparator va plati o taxa de rezervare, iar apoi un alt 10% la 28 de zile de la schimbul de contracte. Soldul ramas va fi achitat la finalizarea constructiei.

Mai multa siguranta

Cumpararea si vanzarea locuntei poate fi una dintre cele mai stresante situatii, rata de anulare a locuintelor vechi fiind de 20%. Exista o serie de motive pentru care un cumparator sau vanzator privat isi poate schimba hotararea.

Cu toate acestea, rata de anulare scade semnificativ, atunci cand se cumpara o locuinta noua. Asa cum am mentionat mai sus, cand achizitionati o locuinta noua platiti o taxa de rezervare prin care detineti proprietatea pentru o perioada de timp si impiedica dezvoltatorul sa accepte o oferta mai mare.

Leave a Reply