Unde ne mutam?

Cand erai student, o garsoniera iti era de ajuns. Aveai o camera in care incapea si dormitorul – patul, camera de studiu – biroul, camera de distractie – televizorul de pe perete si cd-urile cu jocuri, un hol mic pentru cateva perechi de pantofi sport, o baie cu un dus si oglinda si o mica bucatarie despre care abia daca stiai cum arata. N-a trecut foarte mult timp pana ti-ai facut si o prietena.

La inceputul relatiei, era cuibusorul vostru de nebunii. V-ati mutat impreuna. Era amuzant sa treceti unul pe langa altul in spatiul mic ce mai ramasese disponibil dupa ce v-ati mai cumparat un dulap pentru ca nu mai aveati loc de depozitat hainele. Apoi ati inceput sa simtiti ca e din ce in ce mai putin aer de respirat si ca nu mai aveti un spatiu doar al vostru, un spatiul al ei si un spatiu al tau care sa nu fie invadat de nimeni. Acesta a fost momentul in care ati decis ca trebuie sa va mutati intr-un apartament cu doua camere.

Ati cautat agentie imobiliara Titan si ati plecat in cautarea apartamentului care sa se potriveasca cu nevoile voastre de spatiu. Spatiu, spatiu, dar cum sunteti la inceput de drum si bugetul este limitat, ati pus in vedere agentului imobiliar asta. Ati cautat si imobiliare Dristor si norocul v-a suras. Exact ce aveati nevoie. Imediat dupa ce v-ati aranjat toate lucrurile in noua casa, ati primit si vestea: in curand veti fi trei. Si acum aveti nevoie de si mai mult spatiu si vine intrebarea „unde ne mutam?”. www.sincronimobiliare.ro este solutia!

Leave a Reply