Sfaturi pentru cumpararea primei case

vile sector 3

Vila sector 3

Cumpararea unei case este foarte importanta, indiferent daca sunteti singuri sau aveti o familie. Este una dintre cele mai mari decizii pe care le veti lua, in ceea ce priveste bunurile pe care le detineti, fiind de asemenea si o investitie destul de mare.

Important este sa aveti in vedere ca procesul este destul de complicat, fiind necesare multe documente si formalitati. Iar daca nu aveti toti banii si aveti nevoie de un credit bancar, atunci lucrurile se complica si mai tare.

Primul pas pe care il puteti face este sa va angajati un agent, mai ales daca nu prea va pricepeti. Alegeti o agentie de incredere, eventual pe recomandare, pentru a nu avea probleme. Agentului ii veti spune cum ati dori sa fie noua casa, iar acesta va va prezenta diferite oferte care se incadreaza in cerintele si bugetul dumneavoastra. Un agent imobiliar va viziona casele inaintea dumneavoastra, pentru a nu va pierde timpul degeaba si va poate sfatui atunci cand observa nereguli.

Cumpararea unei case poate fi un proces destul de obositor. Studiile arata ca acest lucru dureaza in general intre 6 si 8 saptamani, in functie de oferta care se afla pe piata. Cel mai greu este sa va alegeti cartierul, mai ales cand mergeti intr-un oras nou, insa odata stabilit, mai dureaza cam o saptamana pana gasiti si locuinta perfecta.

Din pacate, pretul locuintelor este destul de mare, mai ales in orasele importante. Probabil ca veti avea nevoie de un imprumut bancar, iar cea mai buna varianta este creditul pentru prima casa, avand dobanzi mai mici decat alte optiuni. Nu il luati de la prima banca ce va iese in cale. Cereti si studiati ofertele, si vedeti care este cea mai avantajoasa. S-ar putea ca o banca mai micuta sa fie mult mai ok.

Vanzatorii listeaza de cele mai multe ori un pret mai mare decat cel pe care il doresc cu adevarat, pentru a oferi o marja de negocieri. Nu acceptati primul pret care vi se zice, ci negociati-l. Sigur veti reusi sa mai scadeti cateva mii de euro, care pot apoi acoperi cheltuielile cu agentul imobliar, notariatul si altele.

Case noi la metrou Titan gasiti la www.ozunresidence.ro. preturile sunt avantajoase, iar daca aveti si o familie mai numeroasa, puteti alege din oferta de vile sector 3.

Leave a Reply